Πολυτελής Βίλλα Στον Κατηγιώργη, Νότιο Πήλιο

4
5
€1,350,000

Περιγραφή Ακινήτου

Αυτή η πολυτελής βίλλα βρίσκεται  πάνω από τον Κατηγιώργη στο Νότιο Πήλιο σε υψόμετρο 85μ. από τη θάλασσα και σε απόσταση 350μ. από το χωριό. Είναι χτισμένη με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική με πέτρινη σκεπή με πλάκες και έχει πατώματα και κουφώματα από ξύλο βελανιδιάς. Ο προσανατολισμός είναι  βορειοανατολικός και έχει θέα στο Αιγαίο και τη Σκιάθο.

Μεγάλοι εξωτερικοί χώροι είναι πλακοστρωμένοι και υπάρχει πισίνα, υδρομασάζ και σάουνα  στον κήπο. Στο κτήμα υπάρχουν ελιές και διάφορα άλλα λουλούδια και φυτά. Η κύρια είσοδος του σπιτιού οδηγεί απευθείας στο καθιστικό με το τζάκι, την τραπεζαρία και την κουζίνα. Πάνω βρίσκονται δύο υπνοδωμάτια με πατάρι και δικό τους μπάνιο και βεράντα  και πιο πάνω μία σουίτα με τζάκι και μπαλκόνι. Κάτω υπάρχουν 3 δωμάτια ένα μπάνιο, χώρος ιματισμού και πλυντηρίων και ευρύχωρο γκαράζ. Ύπάρχει ξεχωριστός υπόγειος χώρος που περιλαμβάνει πλήρη εξοπλισμό κουζίνας με αποθηκευτικό χώρο και κελάρι κρασιών.

Η περιοχή είναι ήσυχη με παραδοσιακό χαρακτήρα. Σε απόσταση 2,5 ναυτικών μιλίων βρίσκεται η Σκιάθος που είναι το κοσμικότερο νησί των Βορείων Σποράδων και διαθέτει αεροδρόμιο, πάνω από εξήντα παραλίες και νυχτερινή ζωή. Υπάρχει υπηρεσία θαλασσίου ταξί σε καθημερινή βάση και η πρόσβαση είναι εύκολη ακόμα και για αυτούς που δεν έχουν δικό τους σκάφος. Το μέρος τα συνδυάζει όλα.

Λεπτομέρειες Ακινήτου

Ref. ID pelion-villa-1 Τύπος Πώληση Κατηγορία Βίλλες Γεωγραφική περιοχή Πήλιο Εμβαδόν Aκινήτου 500 m2 Εμβαδόν Γης 10,000 m2 Υπνοδωμάτια 5 Μπάνια 4 Όροφοι 3 Τιμή 1,350,000 €

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

Μπαλκόνι
Κελάρι κρασιών
Τζάκι
Κεντρική θέρμανση
Πισίνα
Τζακούζι
Θέα θάλασσα
Θέα βουνό
Ψησταρία
Αυλή
Υπόγειο
Aποθήκη
Γεώτρηση
Οικιακές συσκεύες
Επιπλωμένο
Πισίνα

Επικοινωνήστε Μαζί μας

  (+30) 2427029179
  (+30) 6947443324
  info@prusalis.com
  facebook.com/prusalis
To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Βρές το στο Χάρτη